X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç tindrà una nova àrea per a gossos de 5.000 metres quadrats
Aquesta gran àrea d'esbarjo se suma a l'estrenada l'any passat al parc dels Germans Gabrielistes


El nou espai destinat a l’esbarjo dels gossos està situat a l’interior del parc del Gorg, que es remodela amb una inversió de 37.947 euros per adaptar-lo al nou ús.

Parc de gossos

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja té en marxa les feines per convertir bona part del parc del Gorg en una gran àrea d’esbarjo per a gossos on podran córrer sense anar lligats en un espai ampli i còmode. Es tracta d’un espai tancat d’una extensió de 4.920 metres quadrats específic per a l’esbarjo i relació entre animals i propietaris, que s’ubica dins una àrea verda de més de 14.000 metres quadrats compresa entre l’avinguda Montaltnou, el camí de la Puntaire i el carrer de la Coma de Bo.

L’àrea quedarà integrada en el parc, que ja compta amb un espai de pícnic, una pista dura amb cistella de basquet i un circuit de bicis, i s’aprofitarà la pineda, les alzines, els ametllers i la figuera que hi ha a la zona a més de plantar-ne nous pins i alzines amb la intenció que l’arbrat doni ombra a l’estiu i deixi passar el sol a l’hivern.

També s’instal·larà un circuit d’agility format per 8 aparells perquè els gossos puguin entrenar-se o simplement jugar, una zona de descans amb bancs, una font mixta on els animals podran beure, papereres, un pal per a lligar-hi els gossos i rètols informatius amb les normes d'ús per garantir el bon funcionament de l’espai. L’àrea estarà delimitada per una tanca d’un metre d’alçada amb doble porta d’accés per evitar la fugida dels animals.

La reforma també inclou la neteja i adequació del terreny i la reubicació de l’actual circuit per a bicis en un nou espai de 4.000 metres quadrats.

Les feines van a càrrec de Infraestructures Coser S.L. i tenen un cost de 37.947 euros, que es finançaran en part amb una subvenció per import de 23.594 de la Diputació de Barcelona i els 16.405 euros restants amb recursos municipals.

Amb aquesta nova àrea de gossos del parc del Gorg que se suma a la de 420 metres quadrats del parc dels Germans Gabrielistes, Sant Vicenç aposta per la convivència entre les persones i els animals de companyia, pel respecte als drets dels animals i per oferir-los zones on puguin córrer, jugar i fer les seves necessitats sense generar molèsties.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^