Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Relleu al capdavant de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Javier Sandoval substitueix Miquel Àngel Martínez al capdavant de l'alcaldia


La moció de censura que ha propiciat el relleu al capdavant de l’Alcaldia, s’ha aprovat amb 12 vots a favor (CiU, 9 SV, ERC, C’s, PSC i PP) i 1 en contra de l’alcalde sortint (CiU).

Javier Sandoval

Aquest migdia s'ha celebrat el ple extraordinari en el que s'ha sotmès a votació la moció de censura contra Miquel Àngel Martínez i Camarasa, que havia ostentat l'alcaldia en els darrers onze anys.

L’aparició en diferents mitjans de comunicació d’unes gravacions que comprometien al fins avui alcalde, sense que aquest hagi justificat les presumptes acusacions, ni hagi dimitit com li van demanar tots els grups de l’oposició durant els plens dels mesos de juny i juliol, ha estat el detonant de la moció de censura presentada conjuntament per 9 SV, ERC, C’s, PSC i PP, i que ha propiciat el relleu al capdavant de l’Alcaldia, que ara ocupa el regidor del PSC Javier Sandoval Carrillo.


Ple Moció censura 2018



Seguint el reglament, el ple s'ha iniciat amb la creació de la mesa d'edat presidida pel regidor de més edat i el regidor més jove. Tot seguit, el candidat a l'alcaldia proposat pels partits impulsors de la moció de censura ha defensat la seva candidatura argumentant els motius que han portat a proposar aquets canvi al capdavant de l’Ajuntament. Seguidament ha estat l'alcalde sortint, qui ha tingut el seu torn de paraula per posicionar-se i, finalment, han estat cadascun dels portaveus dels partits representants a l'Ajuntament els qui han pogut pronunciar el seu posicionament.

Ple Moció censura 2018


A continuació ha tingut lloc la votació de la moció, amb el resultat de 12 vots a favor d'aquesta (CiU, 9 SV, ERC, C’s, PSC i PP) i 1 en contra de l’alcalde sortint (CiU). El ple ha finalitzat amb les paraules d'agraïment del nou alcalde, Javier Sandoval, encoratjant als tots els regidors i regidores a treballar més que mai per Sant Vicenç i assolir els nous reptes que es proposin tirar endavant, alhora que ha fet un clam a la transparència en l'acció de govern i de portes obertes envers la ciutadania.


Ple Moció censura 2018


El nou equip de govern que encapçala Sandoval, integrat pels 5 regidors i regidores de CiU que fins avui formaven govern amb Martinez, enceta una nova etapa amb la voluntat de vetllar pel conjunt de la ciutadania i de restablir la confiança dels vilatans en l’administració local. Així mateix, entre els eixos bàsics del nou govern local hi ha el de fomentar el diàleg i el consens, treballar per garantir la seguretat al poble i mantenir una neutralitat institucional en temes aliens a la política municipal.

El proper dilluns 24 de setembre és previst la celebració d’un ple extraordinari urgent per aprovar el nou cartipàs municipal de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^