X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament substitueix la coberta del Casal de Cultura
També es dotarà de mobiliari i material informàtic les dependències de la segona planta


L'obra es finançarà amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per import de 40.000 euros, dels quals 25.395,33 es destinaran a les obres de la coberta de l’edifici i la resta a l’adquisició de l’equipament necessari per posar en marxa els serveis municipals ubicats a la segona planta.

Casal de Cultura

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat avui les obres per a substituir la coberta del Casal de Cultura que estava malmesa pel pas del temps. L'objectiu és reparar un problema d'humitats i goteres. Els treballs van a càrrec de l'empresa santvicentina Constru Buch, SL.

L'antiga coberta estava realitzada amb biguetes de formigó armat, encadellat ceràmic i teula àrab i ara se substituirà per un nou sistema a base d'una placa conformada bituminosa amb fixacions metàl·liques que es cobrirà amb les teules recuperades i netejades.

Les obres inclouen també l'obertura d'una finestra de coberta en la sala central per tal de millorar la seva ventilació i il·luminació solar directa.

L'edifici del Casal de Cultura, de 1877, ha sofert una reforma integral gràcies a un projecte que l'Ajuntament ha vingut executant des de l'any 2015 amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

En una primera fase es va actuar a la planta baixa on actualment hi ha les dependències de la Llar del Pessebre i al primer pis per habilitar-lo com a la sala d'exposicions. En una segona fase es va adequar la segona planta per acollir tres despatxos, una sala polivalent, un magatzem i un lavabo. Amb aquesta darrera actuació, que també contempla dotar de mobiliari i equipament informàtic per posar en funcionament les oficines i serveis de la segona planta, es posa punt i final al projecte de reforma integral del Casal de Cultura.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^