X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Biblioteca La Muntala, més accessible i inclusiva
Mentre s'allarguin els treballs l'accés a la biblioteca serà per la porta principal del Centre Cívic El Gorg

Biblioteca La Muntala


Aquesta setmana s'han iniciat les obres per a millorar l’accessibilitat de la Biblioteca Municipal La Muntala. El projecte té un pressupost de 15.052,40€, dels quals l’Ajuntament n’assumirà 5.052,40€ i els 10.000€ restants es finançaran amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Els treballs van a càrrec de Construcciones Fertres, SL.

El principal objectiu dels treballs és convertir l’itinerari d’accés a la biblioteca, que va des de la riera del Gorg fins a la porta d’entrada a l’equipament, en un itinerari adaptat que faciliti l’accés i la utilització no discriminatòria, independent i segura a les persones amb mobilitat reduïda.

Les obres consisteixen en l’eliminació de tots els obstacles que redueixen la mobilitat, l’adaptació de la superfície del recorregut amb paviment de formigó armat de fibra, a excepció d’un espai de descans amb arbres, la millora de la senyalització i la intercomunicació i la substitució de la porta principal per una porta automàtica de vidre de dues fulles corredisses, que deixaran un pas d’1 metre d’amplada.

El projecte també contempla la instal·lació d’un fanal per augmentar la il·luminació del recorregut i d’un intercomunicador a l’exterior adaptat amb amplificador per a persones amb disminució auditiva.

Tot plegat ha de permetre que les persones usuàries de la biblioteca, incloses les que pateixen algun tipus de discapacitat, puguin fer servir totes les seccions i serveis que ofereix l’equipament amb la màxima garantia d’utilització i seguretat.Biblioteca La Muntala

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^