www.svmontalt.cat
Es farà a l'octubre i, a més d'una rebaixa en el cost del xipat, inclou obsequis pels propietaris d'animals que s'afegeixin a la campanya.


Els propietaris de gossos i gats domèstics tenen una ocasió única per xipar i censar les seves mascotes durant el mes d’octubre. Només cal que demanin hora al veterinari del poble i obtindran una rebaixa en l'operació de xipat. Aquest ajut s'inclou en la campanya a favor d'una tinença responsable que té a punt la Regidoria de Sanitat de Sant Vicenç.

Lector xips


La Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb el suport de la Diputació de Barcelona, engega una campanya d'identificació i cens d'animals de companyia que té com a objectiu aconseguir un cens real dels animals domèstics, gossos i gats, del municipi. Durant tot el mes d'octubre, l'Ajuntament subvencionarà una part del cost de col·locació d'un xip per a mascotes. Només cal que demaneu hora al Centre Veterinari 'Quatre potes', trucant al telèfon 93 791 25 24 o bé al 663 04 22 47.


Campanya xipa't i cens mascotesUn cop xipat, és obligatori censar l'animal. Aquest tràmit es realitza a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà -OAC- de l'Ajuntament i té un cost de 6 euros.

L'Ajuntament obsequiarà els propietaris d'animals domèstics que s'afegeixin a la campanya amb una placa identificativa per a la mascota amb el número de registre en el cens, i un clauer dispensador de bosses higièniques per a les defecacions dels animals. En el cas que la vostra mascota ja estigui censada però no tingueu la placa identificativa, podeu recollir-la a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Un dels avantatges del xip és que en cas de pèrdua, retrobar l'animal és molt més fàcil. Un altre avantatge és que el xip ajuda a portar-ne un millor control sanitari. Amb l'actualització del cens, l'Ajuntament de Sant Vicenç podrà tenir un control més acurat de la població de gossos i gats del municipi.

La Regidoria de Sanitat recorda que el gos ha d'anar pel carrer amb corretja, sigui o no potencialment perillós, i que s'ha d'evitar que entri als parcs i zones d'esbarjo de la mainada, ja que pot provocar problemes de salubritat. També recorda que els propietaris de gossos potencialment perillosos han d'obtenir la corresponent llicència i han de portar-los sempre amb morrió.


Campanya xipa't i cens mascotes

Campanya xipa't i cens mascotes

Fitxer: campanya_2018_xip.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 543,97 kB

Publicat el 27.09.2018