Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ràdio SantVi posa en marxa la nova temporada al 107.4 de l'FM
La ciutadania pot gaudir de diferents propostes dedicades a la música, l'entreteniment, l'esport i la informació local i comarcal.


De la programació per aquesta nova temporada, destaca la incorporació de l’emissora al magazine comarcal Ona Maresme, que s’emet de dilluns a divendres, de 15 a 18 hores.

Ràdio SantViLa graella de programació de la temporada 2018-2019 de Ràdio SantVi (107.4 FM) és una aposta clara per una ràdio de proximitat i amb vocació de servei públic. En aquest sentit, tindrà com a pilar els magazins, donant continuïtat A mig matí, un programa d’informació i entreteniment amb ‘petjada santvicentina’. Dirigit per Alfons Murga i amb Irene Gil, Jaume Portell, Gabriel Murga i una extensa llista de col·laboradors locals i comarcals.

La principal novetat d’aquesta temporada radiofònica és la incorporació de l’emissora al magazine comarcal Ona Maresme, que s’emet de dilluns a divendres, de les 15 a les 18 hores, en una realització conjunta de Mataró Ràdio, Ràdio Tordera, Ràdio Canet, Ràdio Premià de Mar, Calella Ràdio i Ràdio SantVi.

Programes de col·laboració

L’altra gran aposta de l’emissora són els programes que s’emeten gràcies a col·laboracions de particulars, entitats i altres col·lectius.

  • A la feina cap risc, amb Antoni Pascual
  • Aparador de poesia, amb Pius Morera
  • El cabàs de la Muntala, amb Antònia Caño, directora de la Biblioteca
  • Sol Invictus, amb Lluís Silva i el seu equip
  • El gall exprés, amb Manel Vázquez
  • Diumenge, sardanes, amb Evarist March


Les retransmissions en directe dels plens municipal segueixen a la graella i també continuen en antena Cocodril Club, Una vida de ràdio, Jazz FM, Ningú és perfecte, En joc i coblejant.

La cita diària amb les notícies local i comarcals va a càrrec de l’equip de l’emissora i la informació nacional s’emeten puntualment mitjançant els butlletins horaris i programes informatius de La Xarxa.

Cal destacar les actualitzacions tècniques i millores que s’han realitzat en els darrers mesos als equipaments de l’emissora i la insonorització de l’estudi-locutori principal.


Ràdio SantVi emet les 24 hores del dia al 107.4 de l’FM amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, la participació d’una trentena de col·laboradors locals i comarcals i el suport dels anunciants.


+ Informació sobre l’emissora municipal a www. radiosantvi.cat 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^