Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge, tall de la N-II amb motiu de l'Ironman
La via alternativa a la N-II serà l'autopista C-32

Ironman


Aquest diumenge dia 7 d’octubre se celebra una nova edició de la cursa Ironman. Amb l’objectiu de minimitzar les possibles afectacions viàries, el Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, els ajuntaments i les policies locals dels municipis maresmencs on es desenvoluparan les proves, ha adoptat un dispositiu especial de trànsit.


Aquesta competició esportiva, amb sortida i arribada a la ciutat de Calella, combina tres proves diferents de natació, ciclisme i cursa a peu.


A Sant Vicenç ens afecta la prova de ciclisme, que transcorre per la carretera N-II. Així, no es podrà circular en cap cas, entre les 7.30 i les 18.30 hores  aproximadament (quan acabi de passar l’últim participant) pel tram de carretera entre Calella i Montgat.


L’autopista C-32, via alternativa

En els accessos del tram afectat de l’N-II, l’organització del triatló lliurarà als conductors que hagin estat desviats cap a la C-32 un tiquet que els permetrà circular gratuïtament per aquesta autopista.


Si voleu més informació sobre l'afectació al nostre municipi, adreceu-vos a la Policia Local (telèfon 93 791 04 09). També podeu consultar el web de l'organització


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^