www.svmontalt.cat
El curs és gratuït i el termini d'inscripció finalitza el 5 de novembre


La Regidoria de Joventut, mitjançant l'Espai Jove, promou aquest curs d'una oferta formativa molt innovadora que s'organitza per primera vegada al municipi.

Curs vetllador/a

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt impulsa la realització d'un curs de vetlladors/es escolars que té l’objectiu de facilitar uns coneixements bàsics i recursos necessaris per a la tasca de suport escolar als infants amb necessitats educatives especials (NEE).


En els darrers anys la figura del vetllador escolar ha anat tenint una major presència i importància en les escoles ordinàries dins el marc de l'escola inclusiva. En aquest sentit, els alumnes d’aquest curs coneixeran els elements clau de la inclusió educativa, els plans individualitzats i seran capaços de donar resposta a les necessitats de suport educatiu dels infants amb necessitats educatives especials a més de ser capaços d’aplicar estratègies per fomentar l’autonomia, tècniques de mobilització i prevenció d’accidents i/o malalties.


És la primera vegada que s’organitza un curs d’aquestes característiques al municipi, ja que es tracta d’una oferta formativa molt innovadora. El curs és de 40 hores i la formació va a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.


El curs es realitzarà a l’Espai Jove ‘El Cau’ del 9 de novembre a l’1 de desembre, els divendres en horari de tarda, de 16.00 a 21.00 h, i els dissabtes en horari de matins, de 9.00 a 14.00 h. La formació és gratuïta per a les persones empadronades al municipi. Per la resta d’alumnes tindrà un preu de 50 euros.

Els curs està subvencionat per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i les places són limitades i s'assignaran per estricte ordre d'entrada. Les inscripcions es tancaran el dia 5 de novembre.

Per fer les inscripcions i rebre més informació cal dirigir-se a l’Espai Jove (Av. Verge de Montserrat, s/n) en el següent horari: de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30 h. Telèfon: 93 791 34 79. E-mail: joventut@svmontalt.cat Curs vetlladors_es

Curs vetlladors_es

Fitxer: Cartell_vetllador__2018_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 335,15 kB

Publicat el 06.10.2018