Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Fira Naturàlia es consolida al parc dels Germans Gabrielistes

Fira Naturàlia 2018


El passat 6 d’octubre, el parc dels Germans Gabrielistes va acollir la 7a edició de la Fira Naturàlia, que va comptar amb la participació de paradistes d’arreu de Catalunya.


Durant tota la jornada, els amants de la natura, les teràpies naturals i la salut alternativa van poder gaudir de massatges i van tastar i comprar formatges ecològics naturals típics holandesos. Els visitants, els més llaminers van tastar xocolata amb pa ecològic, o adquirir productes de cosmètica natural, plantes medicinals, encens, minerals, etc.


Durant el matí, els veïns i veïnes que estaven pel mercat, a l’Av. Toni Sors, van trobar-se sorpresos per dos figurants, una senyora que representava una venedora de tomàquets i un venedor de calendaris i pronòstics. A la tarda, i ja pel parc, van continuar les visites de figurants, com la d’una trementinaire que venia herbes remeieres de muntanya.


Els més menuts van poder gaudir de les atraccions infantils ecològiques, una barca i una atracció de cistelles, accionades de forma manual.


Fira Naturàlia 2018   Fira Naturàlia 2018


Fira Naturàlia 2018     Fira Naturàlia 2018


Fira Naturàlia 2018   Fira Naturàlia 2018


Fira Naturàlia 2018   Fira Naturàlia 2018

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^