X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més policia al carrer per fer front als robatoris
La policia demana que se'ls avisi davant qualsevol sospita o indici de robatori

Patrulla policia


Des de l'Ajuntament s’ha incrementat la presència policial a Sant Vicenç de Montalt. Des del passat 15 d’octubre i fins al 31 de desembre s'ha posat en marxa un dispositiu especial de dos agents de policia que reforcen els diferents torns, en funció del criteri de la prefectura.


El reforç de la presència policial als carrers té com a objectiu que els santvicentins se sentin més segurs, especialment en aquesta època de l’any en la qual es fa fosc abans, i els delinqüents acostumen a aprofitar les hores sense llum solar per cometre delictes.  Amb el patrullatge de proximitat i amb més presència policial es persegueix ser més efectius en la prevenció d’actes delictius i millorar els serveis d’atenció, assessorament i acompanyament que s’ofereixen a la ciutadania.


D’altra banda, la Policia Local demana la col·laboració de la ciutadania perquè  prenguin mesures preventives per evitar que els delinqüents entrin a robar a les cases i perquè davant de qualsevol indici de robatori o sospita, no dubtin a fer ús del telèfon 937910409 per a qualsevol cosa que creguem que pot afectar la seguretat de tots.


Consells de seguretat al domicili

Consells de seguretat al domicili

Fitxer: CONSELLS_DE_SEGURETAT_AL_DOMICILI.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 186.45 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^