Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un nou govern basat en el consens i la transparència
S'ha creat el Consell de Treball, un òrgan consultiu format per regidors i regidores de tots els grups municipals


El reforç de la seguretat ciutadana i la neteja dels espais públics són dues de les prioritats del nou Govern.

Equip de govern_octubre 2018


El nou Govern Municipal ha començat a treballar per restablir la confiança de la ciutadania en l'Administració local i amb la voluntat de ser transparent i comptar amb el consens de tots els grups municipals. En aquesta línia, s'ha dissolt el Consell de Govern i s'ha creat el Consell de Treball, un òrgan consultiu format pels sis membres de l'equip de govern i per regidors i regidores de la resta de formacions polítiques. La intenció és que les decisions que afecten el conjunt de la ciutadania es prenguin amb el consens de tots els grups municipals i tenint en compte totes les sensibilitats. Els acords seran aprovats amb la majoria simple dels i les assistents.


Consell de TreballEn la mateixa línia, s'han creat dues comissions més: una per a fer seguiment del problema urbanístic del carrer de Lledoners i una segona, anticorrupció, que investigarà qualsevol fet dut a terme per un/a membre de l'Ajuntament que pugui ser constitutiu d'infracció i que pugui perjudicar la imatge de la institució i del municipi.


Establint prioritats

El reforç de la seguretat ciutadana, la neteja dels espais públics i la lluita contra l'incivisme han centrat les primeres actuacions del nou govern de consens. Així mateix, es treballa en el Pressupost per a l'exercici 2019 i s'ha reprès la valoració de llocs de treball del personal municipal. Entre els projectes a més llarg termini hi ha l'aprovació d'un nou POUM que doni resposta a les necessitats socials de Sant Vicenç i la millora del passeig marítim, una llarga reivindicació que tenen previst fer arribar al Govern estatal.


Amb la voluntat de garantir la màxima transparència en la gestió, l'alcalde, Javier Sandoval, es posa a disposició de la ciutadania a través del correu electrònic alcaldia@svmontalt.cat i del programa 'Fil directe amb l'alcalde' que emet en directe Ràdio SantVi al 107.4 FM els dijous de 12.04 a 12.30 hores.


Fil directe amb l'alcalde

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^