X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Oferint oportunitats laborals a les persones de més de 45 anys
A finals de gener, l'Ajuntament incorporarà un peó de jardineria i un/a auxiliar administratiu/va

Programa Formació i Treball


L'Ajuntament de Sant Vicenç incorporarà dos treballadors a través del programa de Treball i Formació per l'Ocupació, una iniciativa coordinada pel Consell Comarcal del Maresme que realitzarà les contractacions, i subvencionada pel SOC. Els llocs a cobrir són de peó de jardineria, per a formar part de la brigada municipal, i d'auxiliar administratiu/va per a atendre la ciutadania a les dependències de la Policia Local. Els contractes inclouen una formació transversal i professionalitzadora i tindran una durada de 6 mesos, del 28 de gener al 28 de juliol, a jornada complerta (37.5 h).


Hi poden accedir les persones inscrites en l'OTG de Premià de Mar com a demandants d'ocupació. Els requisits són:

  • Persones en situació d'atur no perceptores de prestació per desocupació o subsidi o de l'ajut del programa de requalificació professional PREPARA.
  • Preferentment majors de 45 anys.
  • En situació DONO (demandant  d'ocupació no ocupat inscrit a l'Oficina  de Treball del SOC de Premià de Mar) com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de presentació de l'oferta d'ocupació.
  • Amb experiència en els llocs de treball objecte de contractació.

Durant el mes de desembre, el SOC farà arribar els currículums dels candidats/es al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Important:  Les persones interessades en participar en el procés selectiu s'han d'adreçar a l'Oficina de treball del SOC de Premià de Mar i verificar que compleixen amb els requisits per ser beneficiaries.

Per a més informació podeu contactar amb el servei Local d'Ocupació trucant al 93 791 47 18 o mitjançant un correu electrònic a promocioeconomica@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^