X
Parc Esportiu Setmana Santa 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dos santvicentins, premiats a la Mostra Literària del Maresme

Mostra Literària Comarcal 2018


El passat diumenge 2 de desembre es va celebrar l'acte de lliurament de premis de la fase comarcal de la Mostra Literària del Maresme, al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils. El concurs dóna valor a les obres guanyadores de la fase local dels municipis, destacant les millors de la comarca. Enguany hi han participat treballs de 22 municipis de la comarca i per part de Sant Vicenç de Montalt hi han hagut dos premiats.
Mostra Literària Comarcal 2018
En el grup D, de 15 a 18 anys, en la categoria de poesia, el 1r premi va ser per a Duna Rodríguez  per l'obra 'Potser' i en el grup C, de 12 a 14 anys, també en la categoria de poesia, el 2n premi va anar a parar a mans de Martí Castan amb el treball 'Les croquetes'. En representació de l'Ajuntament de  Sant vicenç de Montalt van assistir l'alcalde, Javier Sandoval, i la directora de la Biblioteca Municipal La Muntala, Antònia Caño.


Les obres guanyadores han estat recollides en un llibre que, en aquesta ocasió ha estat il·lustrat per Magda Genestar d'ArtCabrils.Mostra Literària Comarcal 2018

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^