X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Bibliopiscina, la millor opció per gaudir de la lectura a la fresca
Del 17 de juliol al 6 de setembre

La Bibliopiscina romandrà oberta del 17 de juliol al 6 de setembre, de dilluns a dissabte, d'11 a 13:45 h i de 15:30 a 18h.

Bibliopiscina 2008Amb l´arribada dels mesos d´estiu, la Regidoria d'Educació, seguint amb la tasca de foment de la lectura,  proposa activitats a l´aire lliure més enllà de la Biblioteca Pública La Muntala per acostar-se als espais on es troben els ciutadans. Així, comença la sisena  edició de la Bibliopiscina i la setena de la Bibliogimcana.

La Bibliopiscina tindrà lloc del 17 de juliol  al 6 de setembre a la Piscina Municipal de Sant Vicenç de Montalt. Els banyistes podran gaudir de refrescants capbussades i interessants lectures a l´ombra o a bon sol. Aquest espai, pensat per a tots els públics, compta amb un fons de diaris, llibres, revistes i còmics i també ofereix el servei de préstec domiciliari. En aquest espai, a més de trobar un racó fresc per a la lectura, els més petits també podran gaudir de tallers i activitats lúdiques.

Pel que fa a la Bibliogimcana, tindrà lloc el 12 d'agost, dins el marc del actes programats amb motiu de la Festa Major d'Estiu, i, en aquesta VII edició, les proves tractaran de dos agents secrets ben coneguts per a tothom: Mortadel·lo i Filemó. Per poder participar a la Bibliogimcana cal inscriure´s prèviament a la Biblioteca La Muntala.

Publicat el 04.07.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^