X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més de 600 nens i nenes s´han inscrit a les Activitats d´Estiu

Dilluns, 25 de juny, es dóna el tret de sortida a les Activitats d'Estiu, organitzades per l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Un cop acabat el curs escolar, cal buscar un lloc, no només per a poder deixar els fills mentre els pares encara treballen, sinó també perquè els més petits gaudeixin d´un temps de lleure de qualitat.  En aquest sentit, el casal i les estades esportives són un espai privilegiat on els més joves poden realitzar activitats lúdiques, educatives i esportives. Aquest any, més de 600 nens i nenes s'han inscrit a les diferents activitats.

Enguany, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha introduït  noves activitats de lleure, entre les que podem destacar, d´una banda, la piscina per a nadons i, d´altra, l´Aquagim per adults.

Totes les iniciatives posades en marxa han tingut una bona acollida, tot i que les activitats esportives han copat la majoria de sol·licituds amb un total de 508 participants. Així, les estades esportives acolliran a 208 nens i nenes; el curset de natació, 72; les colònies esportives, 30; el campus de bàsquet, 20; la piscina per a nadons, 16; i l´aquagim, 6.

El campus de futbol, organitzat pel C.F. Santvicentí amb la col·laboració de l´Ajuntament, tornarà a ser una de les estrelles de l´estiu amb 156 participants. Pel que fa al casal d´estiu, la resposta també ha estat molt positiva, ja que s´han tramitat més de 100 inscripcions per participar a les diferents activitats adreçades a la mainada d´entre 3 i 12 anys.

Tant les estades esportives com el casal d´estiu oferiran diversos serveis complementaris, com ara el servei d´acollida o el de menjador,  que han estat també molt sol·licitats.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Inscripcions obertes fins al 17 de desembre
Inscripcions: Fins al 17 de desembre
Publicat el 24.06.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^