Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt elaborarà el seu Pla Local de Seguretat amb participació ciutadana
Aquest pla pretén millorar la seguretat i la convivència al municipi


L’objectiu de l’Ajuntament és que a l’hora d’elaborar aquest nou document estratègic per a la seguretat local s’impliqui tothom que tingui alguna cosa a dir en matèria de seguretat.

Patrulla policia



El Pla de Seguretat Local és l’instrument que, després de fer una diagnosi de la situació actual al municipi, ha de permetre ordenar i projectar les actuacions futures en matèria de seguretat.


El futur Pla Local de Seguretat analitzarà la situació de la seguretat a Sant Vicenç de Montalt, definirà els objectius generals i fixarà les prioritats i els recursos disponibles en aquesta matèria. El Pla també especificarà quines són les accions que cal emprendre i quins són els mètodes de seguiment i avaluació més adequats.


Per aconseguir l’objectiu global del Pla, s’ha definit un programa de treball que es durà a terme amb la participació de la ciutadania i la cooperació de tots els operadors municipals, no només aquells que tenen una responsabilitat directa en matèria de seguretat.


Un dels principals aspectes d’aquest Pla és l’articulació d’un sistema global de seguretat pública en l’esfera local, on els agents socials esdevenen un element fonamental per la seva capacitat d’intervenir en la millora de la seguretat i incentivar la participació ciutadana.


En aquest sentit, la Regidoria de Participació Ciutadana juntament amb l’empresa consultora encarregada de l’elaboració del Pla, han programat dues sessions perquè els agents socials puguin aportar propostes i suggeriments.


Les dues sessions participatives tindran lloc el dijous 13 de desembre al Centre Cívic El Gorg. Hi haurà una a les 15.30h destinada a professionals dels centres educatius, sanitaris... i, una altra, a les 18.30h, dirigida a les associacions i entitats locals.


Ambdues trobades han de servir per tenir una foto el més exacta possible de la seguretat a Sant Vicenç de Montalt  de cara a definir les actuacions a incloure en el futur Pla Local de Seguretat.


Per a més informació o per confirmar assistència a les sessions participatives, podeu adreçar-vos a la Regidoria de Participació Ciutadana a través del correu participacio@svmontalt.cat  

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^