www.svmontalt.cat


Coincidint amb la celebració de la Fira de Nadal, el dissabte dia 15 de desembre, al Casal de Cultura, a les 12 hores, s’inauguraran el pessebre i les exposicions organitzades pels Amics dels Pessebres de Sant Vicenç de Montalt.

Pessebre

Si alguna cosa caracteritza el Nadal és el pessebre i a Sant Vicenç de Montalt la tradició és llarga. Un any més, els Amics dels Pessebres han programat per aquestes festes un seguit d'activitats i exposicions que es podran visitar al Casal de Cultura (plaça del Poble, 6) del 15 de desembre al 22 de gener, els dissabtes, diumenges, vigílies de festa i festius, de 12 a 14h i 18 a 20h.


Activitats Amics dels Pessebres


El pessebre monumental és una de les atraccions del Nadal santvicentí, i com ja és tradicional, ha estat dissenyat i elaborat pels membres de l’associació. Enguany porta per títol 'Unes petites volves de neu a la vall de Núria'.


Pel que fa a exposicions, se'n organitzaran cinc amb diferents temàtiques, des d'una mostra de pessebres d’en Lluís Balius de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, passant per una important col·lecció de figures populars del pessebre originàries de diversos països i també d’autors catalans o una exposició dedicada a les tasques dels nostres avantpassats, formada per eines antigues en miniatura.


Les activitats dels Amics dels Pessebres compten amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Publicat el 13.12.2018