X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Cap de setmana nadalenc, amb la Fira de Nadal, La Marató, pessebres, festivals i concerts
Dissabte i diumenge, la plaça del Poble acollirà una nova edició de la Fira de Nadal


Us animem a col·laborar en les activitats organitzades en el marc de la Fira de Nadal per l’AMPA de l’Escola Sant Jordi i Sant Vicenç per la Independència per recaptar diners per a La Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita contra el càncer.

Fira de Nadal


Sant Vicenç de Montalt li obre les portes a les festes nadalenques aquest cap de setmana del 15 i 16 de desembre. És el cap de setmana de la Fira de Nadal i s'aprofita aquest esdeveniment per organitzar els actes programats per les entitats per recaptar diners per a La Marató de TV3.  


Dissabte i diumenge, a la plaça del Poble es realitzaran activitats lúdiques i festives organitzades per  l'Ajuntament amb la col·laboració de les entitats i el teixit comercial del poble per fer festa, afavorir el comerç i mostrar la nostra solidaritat.


A més de les tradicionals parades nadalenques, hi haurà moltes altres propostes com la visita del caganer del pessebre o del Pare Noel, tallers per a públics de totes les edats, tast de caldo de Nadal, cuinat per l'Associació Els Golafres, i de rom cremat, batucada, inflables, sorteig de paneres i lliurament dels obsequis de la campanya comercial dels xurripunts.


També aquest cap de setmana, concretament el dissabte dia 15, obrirà portes la Llar del Pessebre (Pl. del Poble, 6) perquè puguem gaudir del pessebre i les exposicions organitzades pels Amics dels Pessebres de Sant Vicenç de Montalt. La inauguració serà a les 12 del migdia.



Festival dansa



Per anar obrint boca a un cap de setmana marcadament nadalenc, aquest divendres 14 de desembre, l'Escola Municipal de Dansa també ens presentarà el tradicional Festival de Nadal. La cita és a les 19.30h al Pavelló Municipal Toni Sors.


Concert Escola Música l'Oriola



I dissabte, dia 15, l'Escola Municipal de Música s'ocuparà de posar-li música al Nadal amb un concert que se celebrarà al Centre Cívic El Gorg, a les 5 de la tarda.


Podeu consultar totes les activitats de la Fira de Nadal en aquests programes:

Programa Fira Nadal 2018

Programa Fira Nadal 2018

Fitxer: PROGRAMA_FIRA_NADAL_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 810.97 kB

 

Activitats La Marató

Activitats La Marató

Fitxer: LAMARATO_AMPASANTJORDI.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 121.28 kB



Activitats La Marató

Activitats La Marató

Fitxer: LAMARATO_SANTVICENCPERLAINDEPENDENCIA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 160.24 kB


.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^