X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Viu el Nadal a Sant Vicenç de Montalt


L’Ajuntament  ha programat diferents activitats durant les festes de Nadal al municipi recollides en un programa de mà que s’ha fet arribar a totes les llars del poble i que també trobareu al web municipal i als diferents equipaments municipals.

Reis Mags



La passada setmana es van iniciar a Sant Vicenç de Montalt el conjunt d’actes que conformen l’extens programa de Nadal i Reis al municipi i ho va fer amb  la Fira de Nadal, la inauguració del pessebre i de les exposicions nadalenques del Casal de Cultura i els festivals de les escoles municipals de Dansa i de Música.


Aquest programa, organitzat un any més de manera transversal per la Regidoria de Cultura i Festes, amb la col·laboració de diverses àrees i serveis municipals i entitats locals, recull un gran ventall d’activitats per a públics de totes les edats.


Seguint amb els festivals, el dijous 20 de desembre arribaran els dels centres d’Infantil i Primària. La cita és al Centre Cívic El Gorg, al matí amb l’alumnat de l’Escola Sot del Camp  i a la tarda agafaran el relleu els i les alumnes de l’Escola Sant Jordi. Per la seva banda, l’Institut Esteve Albert, ho celebrarà al mateix centre el divendres 21 de desembre.


Concerts de Nadal



El dissabte 22 de desembre, arriba el torn del jovent amb dues activitats que es duran a terme a l’Espai Jove El Cau. A la tarda hi haurà un taller de manualitats i al vespre un sopar de germanor.


Enguany, la Missa del Gall tindrà lloc el dilluns 24 de desembre, a les 11 de la nit a l’església de Sant Vicenç. I en acabat, visita nocturna al pessebre i les exposicions del Casal de Cultura.


Tió de Nadal



El dimarts 25 de desembre despertarem al Tió de Nadal que cagarà joguines per tots els infants de Sant Vicenç. Serà a la plaça del Poble, de les 11.30 a les 13 hores. El dia després, dimecres 26 de desembre, gaudirem un any més del tradicional partit de futbol, protagonitzat per un grup de superveterans que s’enfrontaran al Camp Municipal de Futbol, a partir de les 11 hores.


El diumenge 30 de desembre, a les 18 hores, a l’església de Sant Vicenç, podrem escoltar el Concert de Nadal de l’Orfeó Parroquial El Delme, i la Nit de Cap d’Any, la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors tornarà a acollir a partir de les 22 hores la revetlla popular que consistirà en un sopar i ball amb el conjunt D’Altra Banda.


Un clàssic del Nadal a Sant Vicenç de Montalt és també el Campament Reial que enguany canvi d’escenari, i el trobarem instal·lat el dijous 3 de gener, de 17 a 19 hores, al parc dels Germans Gabrielistes. Hi haurà tallers, racó del carboner, berenar de xocolata amb melindros i els infants podran preparar la seva carta de Reis o fer-se una selfie amb els patges reials, entre d’altres activitats.


El plat fort, el més esperat pels més petits, arribarà el dissabte 5 de gener amb la Cavalcada de Reis que sortirà, com sempre, a les 18 hores des del camí del Padró  i finalitzarà a la plaça de l’Església on els infants podran entregar les seves cartes.


Consulteu totes les activitats programades en aquest programa:


Programa Festes de Nadal 2018

Programa Festes de Nadal 2018

Fitxer: PROGRAMA_FESTES_NADAL_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 660.82 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^