X
Venda de tiquets pel sopar-revetlla de Cap d'Any
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Afectacions de trànsit amb motiu de la Festa Major


Del 18 al 22 de gener hi haurà restriccions en l'estacionament i la circulació amb motiu de la celebració del Mercat Medieval, la Trobada de Gegants i Capgrossos, la ballada de sardanes i el vermut popular.

AltaveuLa Regidoria de Mobilitat informa que amb motiu de l’organització i celebració de diversos actes de Festa Major del 18 al 22 de gener es registraran les següents afectacions de trànsit:


  • Del divendres 18 al dilluns 21: prohibit estacionar al carrer i la plaça de l’Església de les 23h del divendres a les 12h del dilluns.  Àrees d’aparcament alternatives: feixes de Can Rams i feixa de Can Mora.
  • Dissabte 19, de 7 a 10h: tallats al trànsit els carrers Major, Sant Antoni fins la plaça de l’Església i Pl. del Poble.
  • Dissabte 19 i diumenge 20: tallats al trànsit els carrers Església (excepte veïns del carrer de Baix), Pl. de l’Església, i Sant Antoni, entre Can Rams i Pl. de l’Església.
  • Diumenge 20: prohibit estacionar als carrers Sant Antoni, de Dalt, Esplaimar i Vogi.
  • Diumenge 20, de 7 a 11.30h: tallats al trànsit els carrers Major, Sant Antoni fins la plaça de l’Església i Pl. del Poble.
  • Diumenge 20, entre les 10.45 i 14h: talls intermitents de trànsit als carrers Major, Pl. del  Poble, Sant Josep, Sant Isidre, de Dalt, Baixada de l’Avi, riera de Sant Vicenç, Baixada de la Riera, Ps. de Sant Joan, Vogi, Sant Antoni, Can Rams i riera del Gorg.
  • Dimarts 22, de 9 a 14h: tallats al trànsit els carrers Major, Sant Antoni fins la Pl. de l’Església i Pl. del Poble.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^