Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt, a la pantalla de les sales de cinema de la mà de 'Gente que viene y bah'
La pel·lícula, protagonitzada per Clara Lago, es pot veure a 229 sales de cinema

Rodatge Gente que viene y bah


El passat divendres 18 de gener es va estrenar a 229 sales de cinema la pel·lícula 'Gente que Viene y Bah', rodada majoritàriament a Sant Vicenç de Montalt i d’altres poblacions del Maresme com Argentona, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Pol de Mar, així com a Barcelona, Garraf, l’Hospitalet i Tossa de Mar.


L’equip de la pel·lícula va aterrar a Sant Vicenç de Montalt l’octubre del 2017 per gravar algunes de les escenes més rellevants a la plaça del Poble i al Casal de Cultura, on van recrear l’Ajuntament del poble natal de la protagonista. Tanmateix, a les pantalles dels cinemes, a més de molts indrets del poble, també podem veure a veïns i veïnes que van participar com a figurants en el rodatge.


'Gente que Viene y Bah', adaptació de la novel·la del mateix títol de Laura Norton, és una comèdia romàntica, dirigida per la guanyadora del Goya, Patrícia Font, i protagonitzada per Clara Lago, Alexandra Jiménez, Carmen Maura, Carlos Cuevas i Alex García entre d’altres.


La pel·lícula explica la història de Bea, una jove arquitecte, que descobreix en la mateixa setmana que el seu promès està amb una altra dona i que ha estat acomiadada de la feina. Sense saber què fer amb la seva vida, la jove decideix tornar al seu poble natal i retrobar-se amb la seva família. Un cop allà haurà d'aprendre a conviure amb els seus tres germans, la seva extravagant mare i un pare més aviat absent. A més, hi ha un misteriós veí que té a tot el municipi dividit.
Cal destacar que, a banda de l’element promocional del municipi, la presència dels equips de producció al municipi es va traduir en un impacte directe en l’economia productiva del poble.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^