X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Recepció a David Pons, autor del llibre 'Entre el roig i el blau' a l'Ajuntament


L’escriptor santvicentí va lliurar a l'alcalde, Javier Sandoval, un exemplar del seu llibre durant la trobada que van mantenir el passat dilluns 21 de gener al despatx d’Alcaldia.

Lliurament llibre David Pons


El Casal de Cultura de Sant Vicenç de Montalt acollirà el proper dissabte 26 de gener a les 11.30 hores la presentació del llibre 'Entre el roig i el blau' de David Pons.
Prèviament a la presentació del llibre, l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, ha volgut reconèixer, en nom de l’Ajuntament, la tasca d’investigació duta a terme per l’escriptor santvicentí dels fets que visqué el poble durant la Guerra Civil, la revolució, l’exili i els darrers anys del franquisme, i que ha plasmat en la seva primera novel·la, fruit de la recerca efectuada al llarg de molts anys. 

Durant la trobada, celebrada el passat dilluns 21 de gener a l'Ajuntament, David Pons va lliurar a l'alcalde, Javier Sandoval, un exemplar del seu llibre. Per la seva banda, l’alcalde va voler palesar-li l’agraïment del consistori amb una litografia, obra de l’artista santvicentina Gina Pórtera, que recull una vista panoràmica del nucli antic de Sant Vicenç.


Javier Sandoval va destacar el treball d’investigació realitzat per David Pons, que ara es presenta en forma de novel·la, i el fet que els lectors i, sobre tot, els santvicentins i les santvicentines puguin conèixer a través de la seva obra una part de la història del poble poc coneguda fins ara. Per la seva banda, l’autor es va mostrat orgullós i satisfet de poder presentar el seu llibre a casa i va agrair el suport rebut per part de l’Ajuntament pel que fa a la presentació i difusió de la seva primera novel·la.


Presentació novel·la Entre el blau i el roig

Presentació novel·la Entre el blau i el roig

Fitxer: Presentacio_novel_la.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 130.03 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^