www.svmontalt.cat
No cal adreçar-se a l'OAC de la Policia Local com fins ara


Trobareu tota la informació relativa a les zones blaves (normativa, ubicació, tarifes, vigència...) en aquest  ENLLAÇ

Distintiu residents


L'1 de maig entraran en vigor els nous distintius per a l'aparcament en les zones blaves, que és gratuït per als residents que paguen l'import de vehicles (IVTM) al municipi. A diferència d'altres anys, per agilitzar-ne la tramesa, aquesta vegada s'enviaran per correu al domicili on estigui registrat el vehicle i per tant no caldrà adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de la Policia Local per recollir-lo. Fins al 30 d’abril seran vigents els distintius de l'any 2018.


Cal recordar que aquest distintiu és únic i intransferible, ja que hi apareix la matrícula del vehicle. Si se n'adquireix un nou, caldrà recollir el nou distintiu  a les dependències de la Policia Local (Av. Països Catalans 1), en els següents horaris:

  • De dilluns a divendres, de 9 a 13h
  • Els dimecres, de 16 a 18h
  • El primer i tercer dissabte de març, abril, maig i juny, de 9 a 13hTambé s’hauran de desplaçar a l’OAC de la Policia Local les persones que no rebin el distintiu a casa i les que vulguin adquirir-ne un de pagament. 

Nota: Els distintius hauran d’anar necessàriament adherits en un lloc ben visible del parabrisa del vehicle, preferentment al costat inferior dret (costat acompanyant) per no dificultar la visió del conductor. Els vehicles que no acompleixin aquest requisit podran ser sancionats.

Publicat el 29.01.2019