Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fins a  l'1 de març es pot sol·licitar un dels 14 horts municipals vacants


L'Ajuntament de Sant Vicenç obre el període d'inscripció del 4 de febrer a l'1 de març per tal que les persones interessades puguin sol·licitar un hort lúdic municipal. En total hi ha vacants 14 parcel·les. En concret, les corresponents als horts 1-5-6-7-8-9-10-11-13-18-20-21-24-25.

Horts municipals

Els horts lúdics es troben ubicats a les feixes del parc dels Germans Gabrielistes i són propietat del consistori que els cedeix als santvicentins perquè utilitzin aquests espais per cultivar verdures, hortalisses o flors per a consum propi durant un termini de tres anys. A tots els horts, hi ha instal·lats un punt d'aigua de rec, un armari per guardar-hi les eines i un compostador.

Els requisits per poder demanar els horts urbans són, entre d'altres: estar empadronat al municipi de Sant Vicenç amb una antiguitat mínima de sis mesos i estar en condicions físiques que permetin la realització de les tasques pròpies del cultiu.

Les sol·licituds s'han de presentar entre el 4 de febrer i l'1 de març i caldrà aportar:

  • DNI
  • Fotografia mida carnet
  • Un informe mèdic, que acrediti la capacitat per a poder desenvolupar les tasques de cultiu.

El sorteig per a l'adjudicació dels horts entre els sol·licitants se celebrarà el dia 6 de març a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

En el cas que el número de sol·licituds superi el número d'horts disponibles, s'obrirà una llista d'espera per tal d'anar cobrint les vacants que es puguin anar produint.

 

Reglament horts lúdics municipals 


Anunci licitació horts

Anunci licitació horts

Fitxer: anunci_licitacio_horts.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 680,19 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^