X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xerrada de Josep M. Ganyet sobre el protagonisme de les dones en la història dels ordinadors
Dijous 7 de març, a les 19 hores, al Centre Cívic El Gorg


Josep Maria Ganyet és  enginyer informàtic especialitzat amb intel•ligència artificial i professor de la Universitat Pompeu i Fabra.

Ada Lovelace


El dijous 7 de març, la Biblioteca Municipal La Muntala ha programat una xerrada, a càrrec de Josep Maria Ganyet que ens parlarà de la història dels ordinadors, prenent com a punt de partida l’Ada Lovelace, matemàtica i inventora del llenguatge de programació a mitjans del XIX, un segle abans de l’aparició dels ordinadors. La cita és a les 19 hores al Centre Cívic El Gorg, amb entrada lliure.

Inclosa en el programa d’activitats organitzats amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la xerrada ‘Ma mare era una computadora’ vol posar en valor el protagonisme d’Ada Lovelace i de la seva mare  Anne Isabella Byron, una aristocràta coneguda per la seva afició a la geometria i les matemàtiques, el que li va valer el sobrenom de 'Princesa del paral·lelogram'. en els inicis de la informàtica. 


Josep Maria Ganyet, Col·laborador habitual de la Biblioteca La Muntala, és enginyer informàtic especialitzat amb intel·ligència artificial i professor de la Universitat Pompeu i Fabra.



Xerrada Josep Maria Ganyet

Xerrada Josep Maria Ganyet

Fitxer: xerrada_josep_m_ganyet.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 368.03 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^