X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja podeu participar en l'enquesta de percepció ciutadana sobre el POUM
Podeu contestar l'enquesta fins al 8 d'abrilPODEU CONTESTAR L'ENQUEST CLICANT EN AQUEST  ENLLAÇ Procés Participació Ciutadana POUM SVM

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha culminat la primera fase de la tramitació del nou POUM: l’Avanç de planejament. Des del passat 8 de gener està en marxa un primer període d’exposició pública perquè tothom pugui presentar els seus suggeriments amb l’objectiu d’enriquir aquest document d’intencions.


El Programa de Participació Ciutadana estableix un conjunt d’eines de consulta i interrelació perquè tots els ciutadans participin del procés, és a dir, que entre tots construïm el municipi del futur.  Un d’aquests instruments és aquesta enquesta, anònima, que aportarà de ben segur molta informació per avaluar com és el nostre poble avui i com el volem per l’endemà.


El POUM és l’instrument per repensar, ordenar el nostre poble, el nostre territori, el medi que ens envolta, les infraestructures, els serveis… En definitiva, no s’ha de veure només com un pla urbanístic, sinó com allò que definirà el nostre marc de convivència, les relacions socials i el desenvolupament futur del municipi.

Us convidem, doncs, a respondre aquesta enquesta, formulada dins el marc del procés de participació ciutadana endegat per a la tramitació del nou POUM. L’enquesta és anònima i les dades són tractades a nivell únicament estadístic. Podeu contestar el qüestionari fins al 8 d'abril.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^