X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament detecta dues connexions il·legals en l'enllumenat públic de Can Ripoll

Connexió il·legal enllumenat


A partir de diverses avaries en pocs dies en l’enllumenat públic de la zona de Can Ripoll que han provocat importants mancances en aquest servei bàsic, l’àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’empresa encarregada del manteniment han detectat dues connexions il·legals a l’enllumenat públic en dos carrers d’aquesta zona.


Per fer aquestes connexions il·legals s’ha estès un cable pel terra des de la part inferior dels fanals fins a l’interior de les propietats. El xoc de tensions provocat pel retorn de tensió de 125 volts a la línea d’enllumenat públic ha malmès diverses llumeneres, sobretot de tecnologia led.


L’Ajuntament de Sant Vicenç està treballant per solucionar els problemes ocasionats per les connexions il•legals, i substituint les llumeneres espatllades  per donar continuïtat i garantir al servei d’enllumenat públic.

Un cop valorat el cost de les actuacions derivades d’aquestes incidències, l’Ajuntament efectuarà la corresponent reclamació als responsables de les connexions il·legals.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^