www.svmontalt.cat

Connexió il·legal enllumenat


A partir de diverses avaries en pocs dies en l’enllumenat públic de la zona de Can Ripoll que han provocat importants mancances en aquest servei bàsic, l’àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’empresa encarregada del manteniment han detectat dues connexions il·legals a l’enllumenat públic en dos carrers d’aquesta zona.


Per fer aquestes connexions il·legals s’ha estès un cable pel terra des de la part inferior dels fanals fins a l’interior de les propietats. El xoc de tensions provocat pel retorn de tensió de 125 volts a la línea d’enllumenat públic ha malmès diverses llumeneres, sobretot de tecnologia led.


L’Ajuntament de Sant Vicenç està treballant per solucionar els problemes ocasionats per les connexions il•legals, i substituint les llumeneres espatllades  per donar continuïtat i garantir al servei d’enllumenat públic.

Un cop valorat el cost de les actuacions derivades d’aquestes incidències, l’Ajuntament efectuarà la corresponent reclamació als responsables de les connexions il·legals.

Publicat el 14.03.2019