Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament embelleix els accessos al municipi

Giratori N-II


L’Ajuntament de  Sant Vicenç de Montalt, a través de la Regidoria d’Obres i Serveis, ha iniciat aquesta setmana les feines d’adequació de l’interior de la rotonda situada a la N II, a l’alçada del passeig dels Pins. El projecte que contempla la instal·lació del nom de la població, format per lletres d’1,5 m, i l’skyline del poble, s'emmarca dins d'un pla d'actuació que pretén transformar la imatge dels principals accessos a Sant Vicenç amb la incorporació de símbols  del municipi que els dignifiquin.

Aquesta actuació se suma a les que s’han portat a terme en les darreres setmanes a la rotonda de Can Muntaner i a l’entrada de la N II.

En concret, a la rotonda de Can Muntaner, situada a la sortida de l’autopista C 32 s’han instal·lat les lletres SVM (Sant Vicenç de Montalt) de grans dimensions (1,5 m), fetes amb fibra i acabat de granit, i un escut del municipi de 2x2 metres d’estil modernista acabat amb trencadís de porcellanes.

També s’han instal·lat les lletres gegants SVM a l'entrada al municipi des de la N-II, concretament a l’entrada de la Ctra. de Sant Vicenç.
Adequació rotondaAdequació accés municipi

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^