X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament organitza un curs per a formar monitors i monitores de lleure
Inscripcions obertes a l'Espai Jove


Les classes s’impartiran a l'Espai Jove El Cau, els dissabtes de 9 a 14h i de 15 a 20h, i els diumenges de 9 a 14h, del 4 de maig al 16 de juny.

Curs monitors lleure


La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant l’Espai Jove El Cau, organitza un curs per a formar monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil. Les classes es faran des del 4 de maig fins al 16 de juny.


L’objectiu del curs és que els futurs monitors/es obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en projectes i/o equipaments de lleure amb infants i/o joves. La formació la imparteix la Fundació Pere Tarrés.


El curs compta amb 150 hores -presencial i virtuals- i 160 hores de pràctiques i l'aprofitament de la formació dona accés al diploma i al carnet de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.


El preu de l'acció formativa és de 120 € per a les persones empadronades al municipi i de 240 € per a la resta d’alumnat. Per accedir al curs cal ser major d'edat. Les classes s’impartiran a l'Espai Jove El Cau, els dissabtes de 9 a 14h i de 15 a 20h, i els diumenges de 9 a 14h.


Les inscripcions es realitzaran a l'equipament juvenil (Av. Verge de Montserrat, s/n).Per a més informació podeu trucar al tel. 93 791 34 79, de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30h o bé fer arribar un un correu electrònic a joventut@svmontalt.cat Cartell curs monitors lleure

Cartell curs monitors lleure

Fitxer: Cartell_curs_monitors_lleure.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 359,57 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^