Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'exposen al públic les llistes del cens electoral per a les Eleccions Municipals i Europees del 26 de maig
El termini s'obrirà el proper dilluns 8 d'abril i s'allargarà fins al  dilluns 15 d'abril, ambdós dies inclosos

Jornada electoral


Des del proper dilluns 8 d'abril i fins al dilluns 15 d'abril, ambdós dies inclosos, es pot consultar el cens electoral de les properes eleccions municipals i europees que se celebraran el 26 de maig de 2019.


Les consultes es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h i el dimecres també de 16:00 a 19:30 hores, prèvia identificació (DNI, passaport o carnet de conduir), o bé a través de la web habilitada per l'Institut Nacional d'Estadística, en aquest cas amb certificat electrònic.


Les reclamacions es poden presentar directament a l'Ajuntament (a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà), a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral a Barcelona, o al Consulat.


L’Ajuntament recorda a la ciutadania que la inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat al municipi o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró durant el darrer any.


S'ha de tenir en compte que el cens electoral s'ha tancat en data 1 de febrer de 2019. Això vol dir que tots els moviments de padró que s'hagin fet a partir d'aquella data no es reflectiran al cens electoral i per tant les dades de l'elector són les vigents a 01/02/2019.


Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 901 10 900, en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^