Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt incorpora a cinc nous agents a la Policia Local
D'aquesta manera, el consistori es referma en la clara aposta per la millora de la seguretat ciutadana


L’alcalde ha donat avui la benvinguda als nous agents i els ha encoratjar a treballar amb veritable vocació de servei.

Presentació nous agents policia local

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha acollit aquest matí l’acte de pressa de possessió dels cinc nous agents, tres dones i dos homes, que s’han incorporat a la Policia Local. D’aquest nombre, tres corresponen a funcionaris en pràctiques que realitzaran el curs de Formació Bàsica de Policia de l’Escola de Policia de Catalunya (EPC) i dos a interins que es mantindran fins a la provisió de les places.


L'acte d’aquest matí s’ha encetat amb la benvinguda als nous agents, que ha encapçalat l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, acompanyat del cap de la Policia Local, Josep Bellonch. Posteriorment, s’ha complimentat la presa de possessió en què els nous agents han de jurat el seu càrrec.


Durant el seu parlament, l’alcalde ha felicitat als nous agents i ha explicat que són la prova que l’Ajuntament està apostant per la seguretat ciutadana. També els ha demanat implicació per donar un servei públic de qualitat, amb cortesia i respecte, sense oblidar les responsabilitats i funcions inherents al seu càrrec.

El procés de selecció mitjançant concurs oposició lliure dels agents, al qual es van presentar més d’un centenar de sol·licituds, va començar el passat mes de gener. Un cop superades les diverses fases de l’oposició i la realització de la prova mèdica, els cinc nous agents s’han incorporat ja aquest matí a la plantilla de la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt. Aquest procés selectiu també ha servit per crear una borsa d’agents per cobrir substitucions derivades de qualsevol necessitat d’absència, suplència o de vacants temporals que puguin donar-s’hi al cos.  D’aquesta manera, el cos està format ara per disset efectius: un cap, dos agents responsables de torn i catorze agents. A aquests efectius, cal sumar-hi un vigilant de zones blaves, xifra que a l’època estiuenca s’incrementa amb un efectiu, i dues auxiliars administratives.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^