X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'oficina de l'ORGT de Sant Vicenç de Montalt tanca del 15 al 18 d'abril


La Diputació de Barcelona tancarà temporal l’oficina de l’Organisme de Gestió Tributària de Sant Vicenç de Montalt durant les vacances de Setmana Santa, estiu (a l'agost) i Nadal.

Oficina Gestió Tributària


La Diputació de Barcelona ha comunicat a l’Ajuntament els horaris d’atenció al públic i les dates de tancament temporal per a l’any 2019 de l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària, on la ciutadania realitza els tràmits i consultes relacionades amb els tributs i altres ingressos municipals que l’Ajuntament té delegats en aquest organisme.


Per a la fixació de les dates i horaris d'atenció al públic de les seves oficines i punts d'informació la Diputació ha tingut en compte, a més de les festes locals aprovades per a cada municipi, altres aspectes organitzatius com ara el tancament temporal de les oficines amb menys dotació de personal de l’Organisme, coincidint amb períodes de vacances on l’afluència de públic es redueix considerablement. En aquests casos la prestació del servei al ciutadà es realitza des de les oficines més grans que es troben properes a les oficines afectades pel tancament temporal.


Pel que fa a Sant Vicenç de Montalt, durant l’any 2019 l’Oficina de Recaptació i Gestió de Tributs (ORGT) romandrà tancada els següents dies:

  • Del 15 al 18 d’abril 
  • El 10 de juny 
  • Del 5 al 30 d’agost 
  • Els dies 23, 24 ,27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener de 2020 Recordar que la Diputació de Barcelona va implantar el passar 1 de març  el sistema de cita prèvia per ser atès a les seves oficines. La cita prèvia amb l’ORGT es pot demanar per les següents vies:

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^