X
Horari d'estiu d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nel Boya dona a l'Ajuntament un quadre que recrea el plànol del municipi
El quadre llueix al despatx de l'Alcaldia


El quadre forma part de la col·lecció ‘El Maresme, més que mar’ formada per 30 quadres que recullen els plànols dels 30 municipis de la comarca.

Lliurament quadre Nel Boya


Divendres passat, en un acte celebrat a la Sala cultural de Canet, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, va recollir de mans de la pintora holandesa Nel Boya-de Groot un quadre que recrea, de forma lliure, acolorida i personal, el plànol del municipi. L’acte, presidit per l’alcaldessa de Canet, Blanca Arbell, va comptar amb més d'una vintena de representants dels diferents ajuntaments del Maresme.


La pintora holandesa Nel Boya-de Groot, que fa molts anys que viu a Canet, ha recollit en una col·lecció de 30 quadres els plànols dels 30 municipis del Maresme. Les pintures són el resultat d’un rigorós treball de recerca que va portar l’artista a conèixer i explorar cada racó de la comarca. L’obra pictòrica de la col·lecció ‘El Maresme, més que mar’ es va poder veure a la Sala cultural de Canet l’any 2012. Ara s’ha tornat a exposar per última vegada, abans que l’artista hagi lliurat a cada municipi la pintura de la seva vila.Lliurament quadre Nel Boya

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^