www.svmontalt.cat
Les solˇlicituds es poden presentar presencialment a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament o per via telemātica amb certificat digital

Ajuts menjadorEl Consell Comarcal del Maresme obre el termini de presentaciķ de beques menjador per al curs 2019-2020. Poden beneficiar-se d'aquests ajuts els
nens i nenes empadronats/des a Sant Vicenį de Montalt que estiguin escolaritzats en centres d’educaciķ infantil de segon cicle, primāria i/o secundāria. Les solˇlicituds s'hauran de presentar del 15 al 31 de miag a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana (OAC)  de l'Ajuntament.


PRESENTACIĶ DE SOLˇLICITUDS:

  • Presencialment: De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 16 a 19.30 h, a l’Oficina d’Atenciķ Ciutadana (C/ Sant Antoni 13)
  • Per via telemātica: A través del web municpal, mitjanįant tramitaciķ d’instāncia genčrica i adjuntant-hi la solˇlicitud i la documentaciķ indicada a les bases. (Requereix signatura amb certificat digital)

Cal tenir present que, quan es tracti de germans, s'ha de presentar una sola solˇlicitud on es facin constar tots, amb tota la documentaciķ corresponent completa.

Impresos i bases de la convocatōria

Per a més informaciķ podeu trucar al tel.: 93 791 17 49.

Publicat el 10.05.2019