www.svmontalt.cat

Júnior Bàsquet 3 Viles


Nou èxit de l’esport santvicentí. El passat dissabte 11 de maig al Pavelló Municipal Toni Sors es va poder viure en directe com els jugadors del Júnior Bàsquet 3 Viles es proclamaven campions de Lliga del Grup 4 de Nivell B de la seva categoria.

En un partit dominat des de l'inici davant del CB Vilassar de Mar, el marcador final de 79-43 confirmava un campionat més que merescut després de sumar la quinzena victòria consecutiva. De fet, aquest 2019 l’equip no ha perdut cap partit i la seva darrera derrota es remunta al passat 15 de desembre a Calella, completant una segona volta rodona amb 13 victòries en 13 partits disputats.

L’equip, entrenat per Victor Rodríguez i Toni Villar, està integrat pels jugadors santvicentins Adrià Schneider, Pablo Mumbauer, Bernat Anton, Pau Llobet, Àlex Pons, Biel Jordà i Marc Villalvilla, i els llavanerencs Miki Coll, Guillem Sanz, Marc Fontecha, Jordi Borràs, Pau Saña, Albert Chamorro, Pol Gallemí, i Carlos Álvarez. 

Destacar també el resultat del Cadet de Primer Any del club que es va classificar de manera brillant per la Final a 4 del Campionat de Catalunya que es disputarà el cap setmana vinent, així com la situació dels equips infantils que es troben a un partit de classificar-se també per les respectives Finals a 4 dels Campionats de Catalunya.

L’enhorabona als jugadors del Júnior, l’equip tècnic i directiu i les famílies per aquest títol tan treballat i merescut, i molta sort al Cadet i als infantils en les seves properes cites esportives de la recta final de temporada.

Publicat el 13.05.2019