X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La gent gran de Sant Vicenç celebra la seva Diada fent festa grossa

AQUÍ  trobareu totes les imatges de la festa


La celebració de la Diada de la Gent Gran va viure el passat dimecres, 1 d´agost, el moment central amb un dinar de germanor que va aplegar a prop de 260 persones al Castell de l´Oliver. La diada va començar amb la ja tradicional missa solemne a l'Església Parroquial de Sant Vicenç. L'Orfeó “El Delme”  també es va afegir a la celebració, en interpretar diverses peces en el decurs de l´ofici.

En acabar la missa, la terrassa del Castell de l´Oliver va acollir el pica-pica de benvinguda;  cap a les 3 de la tarda, el saló menjador es va omplir de gom a gom i la festa va continuar fins ben entrada la tarda amb una sessió de ball que va fer sortir a la pista a moltes parelles. Els assistents a la celebració van rebre un petit obsequi-record, cortesia de l'Ajuntament, un barret pels homes i un paraigües per a les dones.

En acabar el dinar, l´alcalde, Miquel Àngel Martínez, va adreçar unes paraules de salutació i recolzament als assistents que, any rere any, són la clau de l´èxit d´aquesta celebració. Així mateix, l´alcalde agraí la col·laboració prestada per l´Associació de Gent Gran Els Xurravins i per la direcció del restaurant El Castell de l´Oliver.

Als actes de la Diada, organitzada per l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per retre homenatge a tots els santvicentins i santvicentines majors de 65 anys, van assistir tots els membres de l´equip de govern, format per CiU, ERC i AXSV, els regidors del PSC a l´oposició, i un seguit de persones que dediquen els seu temps i la seva feina a vetllar per la gent gran de la vila: metges, infermeres i personal administratiu dels consultoris mèdics i l´equip de serveis socials de l´Ajuntament.



A destacar, la recuperació del caràcter gratuït de la jornada, fet que ha propiciat que als assistents no els hi hagi suposat cap despesa el fet de participar en la celebració. Un any més, l´Ajuntament també va posar a disposició de les persones amb problemes de mobilitat un servei de minibus, que els va traslladar d´un lloc a l´altre a l´inici i al final de la jornada.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.08.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^