X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per celebrar la nit de Sant Joan
L'encesa de la foguera donarà el tret de sortida a la festa de Sant Joan, amb sopar popular i música de revetlla


Com cada any, en arribar aquestes dates, us oferim un seguit de consells i recomanacions que ens resultaran a tots plegats de gran ajut a l'hora de gaudir de les revetlles amb seguretat:

Revetlles amb precaució: petards, fogueres, correfocs, gastronomia i consum, consells sanitaris...



Revetlla Sant Joan


La flama del Canigó arribarà a Sant Vicenç des del cim de la Catalunya Nord per encendre la foguera de Sant Joan, la vesprada del 23 de juny. La flama recorrerà la distància que separa el cim del Canigó del Maresme a mans de voluntaris/es, i s’espera que el darrer grup de rellevistes, format per membres de MontalTrek, arribi als volts de les 20h a l’esplanada de sorra que hi ha a tocar del Camp Municipal de Futbol Toni Buch.



Flama Canigó

Tot seguit, es procedirà a la lectura per part del regidor Robert Subiron del Manifest d’enguany escrit per l’expresidenta del Parlament Carrme Forcadell. En acabat, es farà l’encesa de la foguera popular i s’oferirà coca i cava als assistents.


La Nit de Sant Joan a Sant Vicenç serà una nit màgica de foc, festa i música que es viurà a partir de les 10 de la nit a la pista annexa al pavelló amb el sopar popular, a base de pa amb tomàquet, embotits, coca de Sant Joan, aigua, vi i cava, que compartiran més d'un centenar de persones.

La festa continuarà encara gràcies a l'Orquestra Marinada que, un cop acabat el sopar, s'ocuparà de posar música i ritme a la revetlla amb una sessió de ball, oberta a tothom.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^