X
Estades Esportives Nadal 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més patrulla contra l'incivisme, el consum de drogues i la venda d'alcohol a menors

Patrulla policia


La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt ha posat en marxa una campanya de control dels usos dels espais públics amb la finalitat de corregir les actituds incíviques que s'hi puguin produir. La campanya també preveu més patrulla i controls per combatre la venda i el consum de drogues i la venda d’alcohol a menors.

Des d'avui, la policia destinarà una patrulla de proximitat a combatre actituds poc cíviques d’una minoria de ciutadans que alteren la normal convivència de la resta, creant molèsties, produint danys o, simplement, utilitzant incorrectament els espais públics. És per això que, dos dies a la setmana es prioritzarà, per part dels agents policials, el control dels carrers, places i jardins per intentar detectar i corregir aquestes infraccions.

Bàsicament es controlarà l’ús dels espais públics per part dels propietaris dels gossos i els seus animals. A aquest punt es dedicarà una especial atenció, tenint en compte les queixes que expressa la ciutadania. Així mateix, s’incrementarà la pressió sobre els abocaments de residus a la via pública.

El respecte a la convivència i la voluntat de mantenir el nivell de qualitat del sector del comerç i la restauració de Sant Vicenç també motiven l’esforç de la Policia Local per fer front, d’una banda a la venda d’alcohol a menors i el seu consum a la via pública, i a la venda i el consum de drogues.


Comís de marihuanaEn aquest sentit, l’Ajuntament vetlla perquè es mantinguin els nivells de soroll, seguretat, i civisme d’acord als estàndars de convivència amb actuacions com la realitzada el passat 26 de juny per la Policia Local en un establiment del carrer Costa Daurada arrel de les queixes d’un veí.

Als volts de les 9 de la nit, la patrulla es va personar a l’establiment i va procedir a identificar i escorcollar a la persona que estava provocant molèsties.  Durant l'escorcoll, els agents li van trobar una bossa de plàstic transparent que contenia 35 grams de marihuana. La intervenció policial va finalitzar amb el decomís de la droga i la corresponent denuncia per infracció de la Llei Orgànica 4/2015 de 30 de març de protecció de la Seguretat Ciutadana.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^