www.svmontalt.cat


El litoral del municipi ja està adequat pel bany amb l'abalisament de la platja i el servei de salvament i socorrisme, que del 15 de juny al 8 de setembre serà diari, a càrrec de Pro-Activa Serveis Aquàtics, S.L,

Platja Sant Vicenç de Montalt


Els diversos serveis municipals han vingut treballant des del passat mes de juny perquè els veïns i veïnes gaudeixin de la temporada de platja amb comoditat i seguretat. De fet, des del 15 de juny hi ha servei diari de socorrisme i estarà operatiu fins el 8 de setembre. Tanmateix, les analítiques d'aigua de bany, que fa quinzenalment l'ACA durant tot l'estiu, dona un qualitat de l'aigua excel·lent.


També estan instal·lats la resta de serveis: l'abalisament per delimitar la zona de bany, les dutxes i els WC portàtils, les passeres, les papereres, el mòdul de primers auxilis i les 5 guinguetes amb zones d’hamaques i ombrel·les.


Altres serveis que ofereix la platja són una plataforma lúdica flotant, un parc aquàtic amb preus especials pels santvicentins i les santvicentines i una àrea adaptada per a persones amb mobilitat reduïda que compta amb dutxa i bany adaptats, zona d’ombra, línies de vida  i una cadira amfíbia.



Així mateix, al llarg del passeig marítim i de la platja també podreu gaudir de servei de wiffi gratuït, un circuit de salut per a la pràctica d'exercicis, una àrea d’entrenament esportiu, diverses zones de jocs infantils i descans amb bancs i un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA), que pot recuperar una persona d’una parada cardíaca.


Platja Sant Vicenç de Montalt

A Sant Vicenç oneja la bandera Biosphere

Aquest estiu, a la platja de Sant Vicenç de Montalt onegen dues banderes que ens reconeixen com a destinació amb sensibilitat pel Turisme Responsable en els serveis de la platja. El passat mes de març, el nostre municipi es va adherir a la certificació Biosphere, signant el Compromís per la sostenibilitat turística.


El projecte està liderat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, i a la comarca del Maresme, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme n’és l’ens gestor. La platja de Sant Vicenç de Montalt, després de passar una auditoria independent, va ser distingida per a l’adhesió a la certificació que atorga l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), organisme vinculat a la UNESCO, soci de l’Organització Mundial del Turisme i del Global Sustainable Tourism Council.


Amb aquesta distinció, la platja suma un certificat que posa sobre la taula un nou enfocament del turisme a Sant Vicenç amb una platja familiar, amable a tothom, i ara a més, respectuosa al medi ambient, sostenible, des d’una perspectiva d’enriquiment social i cultural.

Publicat el 01.07.2019