Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Prop de 600 infants i adolescents participen en activitats esportives durant l'estiu


Més de  400 nens, nenes i joves participaran aquest estiu en alguna de  les activitats esportives programades des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Per la seva banda, el CF Santvicentí i el Club de Patinatge reuniran als seus campus més d’un centenar de participants.

Activitats esportives estiu
El passat 25 de juny es va donar el tret de sortida al programa d'activitats esportives d'estiu, dissenyades per la Regidoria d'Esports, que enguany s'allargaran fins al 2 d’agost i comptaran amb la participació de prop de 400 infants i adolescents.


Durant les tres setmanes centrals d'agost, un mes en què la majoria de famílies aprofita per sortir de vacances, hi haurà una aturada, i el 26 d'agost es reprendran de nou les activitats fins al 6 de setembre.


L'oferta esportiva per aquest estiu és àmplia i variada i compren estades i mini estades esportives, cursets de natació i campus de ball i gimnàstica artística i vela. Les activitats es porten a terme als equipaments esportius municipals, tot i que es faran sortides a diferents instal·lacions del municipi i de poblacions properes, on es realitzaran activitats dirigides que permetran als participants practicar atletisme, golf, tennis o vela entre d'altres esports.


A banda de l'èxit de participació assolit per les propostes municipals, cal destacar també la bona acceptació que han tingut els tradicionals campus organitzats pel CF Santvicentí i pel Club de Patinatge Artístic, que en conjunt reuniran més d’un centenar de  participants.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^