X
Estades Esportives Nadal 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La santvicentina Aïda Cunill obté la tercera millor nota de Selectivitat
L'alumna de l'Escola Pia Mataró ha obtingut un 9,7


L’Aïda Cunill Carreras es mostra orgullosa per haver aconseguit la nota que necessitava per accedir a la carrera de Matemàtiques.

Aïda Cunill


Els dies 12, 13 i 14 de juny un total de 33.944 estudiants es van presentar a les proves d’accés a la universitat (PAU) i el passat dimecres 26 de juny es van fer públics els resultats. La nota mitjana global de les PAU (fase general) ha estat de 6,617.


La nota més alta d’aquesta convocatòria -un 9,90- l’ha obtingut un alumne de Cervera. Amb un 9,8 hi ha quatre alumnes i un  estudiant de Gelida i l’Aïda Cunill Carreras, alumna de Sant Vicenç de Montalt, de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró han obtingut una nota de 9,7.


Enguany hi ha 693 alumnes, 406 noies, entre les quals es troba l’Aïda Cunill, i 287 nois, que rebran la distinció que atorga el Govern de la Generalitat als estudiants amb una nota igual o superior a 9 en la fase general de les PAU. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper 19 de juliol a Barcelona.

L’Aïda es mostra orgullosa per haver aconseguit la nota que necessitava per accedir a la carrera de Matemàtiques i assegura que els resultats han estat fruit de la constància, la voluntat i l’esforç en la preparació de les proves PAU.

Des de l’Ajuntament felicitem l’Aïda Cunill per l’excel•lent resultat obtingut a les PAU i per la distinció que atorga el Govern de la Generalitat que són un premi i reconeixement al seu esforç.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^