Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Baixen les xifres d'atur a Sant Vicenç

Dades aturEl mes de juny ens ha deixat una nova reducció de l'atur. En total a Sant Vicenç de Montalt, la llista de demandants d'ocupació ha baixat un 5,94% respecte al mes anterior. Com ja és habitual en aquesta època de l'any, les activitats estacionals són les que experimenten una reducció més destacada. Amb l'actualització de les dades, la taxa d'atur santvicentina se situa en el 8,57%.


En el darrer mes 13 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupació. Les dades d’atur de juny deixen el municipi amb 206 persones inscrites a les oficines d'ocupació com a demandants de feina. La taxa d’atur municipal (8,57%), tal i com ve passant habitualment, està per sota de la comarcal (11,11%), la provincial (9,86%) i la de Catalunya (9,9%).


Segons les dades elaborades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Maresme, la comarca compta amb 22.736 persones aturades, 908 menys que el mes anterior. En termes percentuals, la disminució de l'atur ha estat del 3,92% i les xifres mostren que l'hostaleria, les activitats administratives i serveis auxiliars i el comerç a l'engròs i detall són les activitats que més han contribuït a rebaixar les dades d'atur. Les dades del mes de juny també indiquen que el 58% del total de persones que cerquen feina al Maresme són dones. En total, 13.200, davant dels 9.536 homes.


LES DADES PER MUNICIPIS

Només 5 poblacions: Alella, Caldes d'Estrac, Montgat, Sant Andreu de Llavaneres i Tiana han registrat lleugers increments en la xifra de persones aturades. Sant Cebrià de Vallalta no ha experimentat cap canvi i els 24 municipis restants han comptabilitzar reduccions.


Podeu ampliar aquesta informació, consultant el Report d'Atur del mes de juny en aquest  ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^