Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Gemma Llongarriu és la guanyadora del 12è Concurs de fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç'

Foto Gemma Llongarriu


La sala d'exposicions del Casal de Cultura va acollir el diumenge 30 de juny l'acte de lliurament de premis de la dotzena edició del  Concurs de fotografia ‘Un tastet de Sant Vicenç’. Totes les imatges presentades al concurs que enguany estava dedicat al comerç santvicentí, romandran exposades fins al 28 de juliol. La mostra es podrà visitar en els horaris següents:

  • Divendres, de 18 a 20h 
  • Dissabtes, d’11 a 13.30h i de 18 a 20h 
  • Diumenges, d’11 a 13.30h


L'alcalde, Javier Sandoval, va encarregar-se de lliurar els premis als  guanyadors. El jurat, format per Gina Portera i Antoni Buch, va acordar concedir el primer premi a Gemma Llongarriu.  El segon premi va anar a parar a mans d'Òscar Arroyo mentre el tercer premi va recaure en Joan Buch.
Foto Joan Buch


Durant l'acte, també es van lliurar els diplomes als autors de les 13 imatges que il·lustraran el Calendari SVM 2020 que arribarà a totes les llars del poble a finals d'any. La portada del calendari s'ha reservat per a la foto de la guanyadora del concurs, Gemma Llongarriu; Miguel Sanz n'aportarà 3 imatges i Joan Buch i Carmen Conde dos fotografies cadascun. Òscar Arroyo, Margarita Bertran, Núria Briansó, Janira Quesada i Luís Fernando García també hi seran presents amb una de les seves imatges.
Foto Joan BuchOAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^