Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament incorpora personal temporal per donar suport en diferents serveis


El consistori ha contractat 33 persones, de les quals més de la meitat són del poble, per reforçar l’atenció ciutadana i les àrees d’Esports, Serveis Municipals i Mobilitat.


Plans Ocupació 2019


Aquest estiu, l'Ajuntament de Sant Vicenç ha incorporat 33 nous treballadors per a realitzar tasques en diverses àrees del consistori. Les contractacions, de caràcter temporal, s'han fet efectives a través de diferents programes com els Plans d'Ocupació, subvencionats per part de la Diputació de Barcelona, o la Brigada Jove, impulsada per l'Ajuntament i que enguany arriba a la seva 4a edició.


Així, a través a través del Plans d'Ocupació s'han contractat 3 auxiliars administratives per reforçar els serveis d'atenció ciutadana, així com la informació a primera línia d'atenció a l'OAC, la Policia local i l'àrea d'Urbanisme i 2 peons per a la Brigada Municipal de Serveis que realitzaran tasques de suport al personal municipal en àmbits com els parcs i jardins o el manteniment en l'espai públic i els equipaments municipals.

En el marc de la Brigada Jove,  aquesta setmana ja comencen les seves funcions els 4 nois i 1 noia del poble que ajudaran en les tasques de manteniment del municipi. La convocatòria es va obrir el passat mes de juny i s'adreçava a joves d'entre 16 i 23 anys.


Destacar que aquestes 10 contractacions no són un fet aïllat, ja que se sumen a les que han facilitat la incorporació a finals de juny de 
22 joves que s'ocuparan de les tasques de monitoratge durant les Activitats Esportives d'Estiu que organitza l´Ajuntament  i d'un vigilant de zona blava per reforçar el control de les àrees d'estacionament durant l'època estiuenca.


Monitors activitats esportives


L'objectiu d'aquests programes ocupacionals és oferir llocs de treball als col·lectius amb més vulnerabilitat i en risc d'exclusió com els joves, les dones i les persones majors de 45 anys, i millorar les possibilitats d'inserció laboral posterior dels que hi participen. En aquest sentit, els nous treballadors municipals també rebran formació amb l'objectiu que puguin adquirir experiència professional i millorin la seva qualificació professional combinant el treball amb la formació.


Tanmateix, el programes ocupacionals suposen un benefici per a les persones contractades i pel municipi, ja que tots els treballs desenvolupats incideixen en la millora del serveis que l'Ajuntament ofereix a la ciutadania.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^