X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Beques per participar a la segona edició de "Lectures en ruta"
Es busquen joves amb inquietuds lectores


El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura ofereix beques a cinc joves lectors/es per participar en la segona edició del programa de descoberta literària “Lectures en ruta”. 

Lectures en ruta“Lectures en Ruta” és un projecte d’immersió literària adreçat a joves de 18 a 25 anys que convida a descobrir i compartir inquietuds lectores a través d’un recorregut per tot Catalunya tot descobrint alguns dels seus paratges més literaris, amb tallers i activitats a càrrec d’escriptors, editors, i d’altres protagonistes del món de la literatura més actual.

El preu de la inscripció a aquesta iniciativa és de 125 € però, per tal de democratitzar l’accés entre els joves, des del Servei de Biblioteques s’ofereixen 5 beques que cobreixen el 100 % del cost de la participació en la iniciativa.


Per accedir a aquestes beques cal presentar una carta de motivació (interessos, expectatives, relació amb la lectura, etc.) i indicar quina és la biblioteca pública de referència de la persona sol·licitant. Les sol·licituds es poden enviar al correu: biblioteques@gencat.cat.



És important assenyalar que el termini per inscriure’s a la segona convocatòria de “Lectures en ruta” finalitza el 27 de juliol de 2019. Inscriu-te a temps!

Podeu trobat tota la informació sobre el projecte "Ldectures en ruta" en aquest  ENLLAÇ 

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^