X
Suport persones vulnerables
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Oberta la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial


Fins el proper 20 de setembre es poden sol·licitar uns ajuts que permeten disposar d’un màxim de 14.000 € per habitatge.

Ajuts rehabilitació edificis 2019Aquelles obres que es duguin a terme a edificis residencials i que suposin millores de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació o la seguretat d'utilització i de l'accessibilitat poden comptar amb subvencions per part de la Generalitat de Catalunya.


Fins el proper dia 20 de setembre
es poden presentar les corresponents sol·licituds per a obres que haurien de començar a realitzar-se en un termini màxim de 8 mesos des de la data de notificació de la resolució de la subvenció.


Els edificis beneficiaris han d’haver estat construïts o acabats abans de l’any 1996 per a les actuacions de conservació dels fonaments, estructura i instal·lacions mentre que per a les millores de cobertes, terrats, façanes, patis i mitgeres han d’haver estat construïts o acabats abans de l’any 2007.


Pel que fa als imports de les subvencions, aquests són variables en funció del tipus d’actuació i de la quantitat de la despesa. En tot cas la quantia màxima de subvenció per habitatge no pot superar els 14.000 euros.


Per a més informació podeu consultar el web de la Generalitat de Catalunya.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^