Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comença un nou curs escolar per a 645 escolars de Sant Vicenç
Les escoles tornen a obrir portes
El curs 2007-2008 s'iniciarà el 12 de setembre i s'acabarà el 19 de juny. Les vacances de Nadal es faran del 22 de desembre al 7 de gener, i les de Setmana Santa del 15 al 24 de març. Els centres de la vila també faran festa, d´una banda, el dos dies establerts per l´Ajuntament com a Festa Local per al 2008 (22 de gener, Sant Vicenç, i 12 de maig, Segona Pasqua), i d´altra, els tres dies de lliure disposició que han escollit els propis centres (2 de novembre i 7 de desembre de 2007, i 2 de maig de 2008)
Material escolarDesprés d´un llarg període de vacances, arriba el moment de preparar els llibres, l´estoig i la motxilla i d´explicar les experiències estiuenques als companys de classe. I és que, dimecres 12 de setembre, s´inicia el nou curs escolar, tot i que els mestres ja es van incorporar als centres el passat dilluns, dia 3, per començar a preparar la tornada a les aules.
 
Tot i ser xifres provisionals, a falta de la possible incorporació de nous alumnes, un total de 645 nens i nenes iniciaran les classes a les aules de Sant Vicenç de Montalt. D´aquests, 515 corresponen als centres d´educació infantil i primària (318 al CEIP Sant Jordi i 197 al CEIP Sot del Camp), mentre que 130 assistiran a l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers, que començarà les classes el 7 de setembre. En total, el nombre de matriculacions ha augmentat en un 11,21% respecte del curs anterior.

El nou curs s´iniciarà amb novetats educatives per als alumnes de primària de 6 i 7 anys, que seran els primers als que se´ls apliqui la nova reforma curricular que s´anirà implantant gradualment al llarg dels proper cursos escolars. D´altra banda, l´horari escolar no patirà canvis, ja que els centres de la vila han estat autoritzats a ajornar l´aplicació de la “sisena hora”.

Com cada any, l´Ajuntament ha aprofitat el període de vacances escolars per realitzar obres de millora i manteniment general de les escoles de primària i equipaments educatius municipals de Sant Vicenç.

Finalment, cal remarcar que l´Escola Municipal de Música es troba en el segon període de matriculació fins al 14 de setembre.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.09.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^