X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dissabte 12 d'octubre s'obre parcialment al trànsit el carrer Major


A partir de les 11 del matí d'aquest dissabte ja es podrà circular pel tram comprès entre el carrer Sant Josep i la plaça del Poble.

Obres carrer Major

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt obre al trànsit demà dissabte 12 d’octubre a partir de les 11 del matí el carrer Major, entre el carrer Sant Josep i la plaça del Poble, una vegada finalitzats els treballs de pavimentació d’aquest tram del vial. 


Les obres de remodelació del carrer Major, adjudicades a l’empresa Asfaltos Barcino, S.L., contemplen l’ordenació del carrer amb una plataforma única amb dues bandes per a vianants i espai per a aparcament només al costat oest, la instal·lació de bancs i altres elements del mobiliari urbà com papereres i jardineres, el soterrament dels serveis de B.T., telefonia i fibra òptica, la instal·lació de dos rètols d’acer al paviment amb el nom del carrer i de 4 tapes d’escocell amb les lletres SVM i d’un banc de fusta.


L’objectiu de l’actuació és garantir la convivència entre vehicles i vianants amb l’eliminació de barreres arquitectòniques i la pacificació del trànsit rodat, limitant la velocitat de circulació a 20 km/h.


La reforma del carrer ha tingut un pressupost d’adjudicació de 113.498 euros euros, i està finançada amb recursos propis. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^