X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les fortes pluges de la darrera nit provoquen diverses incidències a Sant Vicenç de Montalt


Des de primera hora del matí, la Brigada Municipal i la Policia Local treballen per minimitzar l’impacte de la tempesta a la via pública.

Incidències pluja octubre

L’episodi de pluges d’aquesta nit i matinada ha deixat diverses incidències a Sant Vicenç de Montalt com ara la caiguda d’un arbre al carrer Avets;  baixos, pàrquings i passos soterrats inundats, i gran quantitat de branques, sots i bassals que han deixat impracticables alguns trams de la N-II i diversos vials i rieres.


L’aiguat també ha provocat talls del subministrament elèctric i s’ha perdut la cobertura de telefonia mòbil de la majoria d’operadores.


Des de primera hora del matí, la Brigada Municipal i la Policia Local treballen per minimitzar l’impacte de la tempesta a la via pública.


La pluja caiguda ha estat de 12.2 litres per metre quadrat a l'estació meteorològica de Sant Vicenç de Montalt, però el més destacat ha estat la intensitat, que ha estat de 4'2 litres en un minut en el seu punt màxim. Això significa que si la pluja hagués durat una hora haguessin caigut 732 litres per metre quadrat. La previsió és que aquest matí segueixi plovent però amb molta menys intensitat que aquesta matinada i que a poc a poc la llevantada es vagi retirant.

Però, el pitjor del temporal ha estat la pèrdua d‘una vida . Aquest matí ha aparegut el cadàver del veí d’Arenys de Munt que ha estat arrossegat aquesta matinada per la força de l’aigua. Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt transmetem el condol a la família de la víctima mortal que ha deixat l'aiguat a la nostra comarca.




Incidències pluja octubre    Incidències pluja octubre

Incidències pluja octubre

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^